Highland Steading

Level changes and luxury

Marcus Lee/FLACQ and cameronwebster architects for a private client

Contract value: Confidential 

 

Commanding long views, the building adapts an existing steading to create luxurious living with service accommodation onto the rear courtyard.

A reinterpretation of the historic hunting lodge, the new house utilises the level change to create a distinction between luxurious living spaces to the front and service accommodation to the rear.

See other winners in the RIAS Awards 2015


 

  • Highland Steading
    Highland Steading · Credit: Marcus Lee and cameronwebster architects.
  • Highland Steading
    Highland Steading · Credit: Marcus Lee and cameronwebster architects.
  • Highland Steading
    Highland Steading · Credit: Marcus Lee and cameronwebster architects.
  • Highland Steading
    Highland Steading · Credit: Marcus Lee and cameronwebster architects.