Marie’s wardrobe

Naturally, a space for every shoe

Marie's wardrobe. Tsuruta Architects
Marie's wardrobe. Tsuruta Architects Credit: Tim Crocker

Tsuruta Architects for private client

Contract value: Confidential,

GIA: 214m²

There’s an intriguing exploration of materials behind a domestic facade in a north London Victorian street. On entering, a staircase, purpose made from some 2000 pieces of plywood, greets the visitor and exemplifies the deft, nimble thinking that governs this project. 

  • Marie's wardrobe. Tsuruta Architects
    Marie's wardrobe. Tsuruta Architects Credit: Tim Crocker
  • Marie's wardrobe. Tsuruta Architects
    Marie's wardrobe. Tsuruta Architects Credit: Tim Crocker
  • Marie's wardrobe. Tsuruta Architects
    Marie's wardrobe. Tsuruta Architects Credit: Tim Crocker
  • Marie's wardrobe. Tsuruta Architects
    Marie's wardrobe. Tsuruta Architects Credit: Tim Crocker
1234

Renovation of all the internal spaces, an extension and balconies show that innovative design can also be good value for money. Hidden storage is secreted around the house. Under the eaves is Marie’s wardrobe of the project title – with, naturally, a space for every shoe.


See the other winners of the RIBA Regional Awards 2017 - London

See the other winners of the RIBA Regional Awards 2017 - London/House

Latest articles