img(height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2939831959404383&ev=PageView&noscript=1")

House in North Wales

Remodelled and extended home is newly accessible for wheelchair user

House in North Wales
House in North Wales Credit: Max Creasy

Martin Edwards Architects for private client
Contract value: undisclosed   
GIA: 75m2

Remodelling and extension of a home overlooking Snowdonia, making it more accessible to the wheelchair user client. The stone walls of an existing outbuilding were largely retained, strengthened and remodelled, below a new roof, to provide a dining room and kitchen. A new addition contains a bedroom and bathroom. It is offset to define a small outdoor space, while remaining concealed from the track which provides the defining view of the cottage. The addition has a highly insulated timber frame and is clad in corrugated sheeting, like agricultural shelters nearby.

  • House in North Wales
    House in North Wales Credit: Max Creasy
  • House in North Wales
    House in North Wales Credit: Max Creasy
  • House in North Wales
    House in North Wales Credit: Max Creasy
  • House in North Wales
    House in North Wales Credit: Max Creasy
1234

Latest articles