img(height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2939831959404383&ev=PageView&noscript=1")

Get set and go with Gerflor

Gerflor has installed new Creation 55 LVT at Uxbridge College's fitness centre in preparation for the membership to open to the general public

In association with
Uxbridge College specifies Gerflor for revamped fitness centre.
Uxbridge College specifies Gerflor for revamped fitness centre.

More Energy Hayes is a fitness facility located on the Uxbridge College Campus in Middlesex. It previously only allowed access to the staff and students. Recently however, More Energy Hayes has extended its membership to the general public based within the local area. It’s a move that international flooring specialist Gerflor were keen to support with a collection of top quality flooring products aimed at delivering stunning looks coupled to top performance and durability.

In developing its commitment to providing a sports facility that could benefit the wider community it needed to improve the existing main gym area with 130m2 of new flooring to meet the expected increase in demand. Gerflor’s stunning Creation 55 LVT in Eramoza Gold turned out to be the perfect choice for the refurbishment.

  • Gerflor Creation LVT at the refurbished Uxbridge College Campus, Middlesex.
    Gerflor Creation LVT at the refurbished Uxbridge College Campus, Middlesex.
  • Gerflor Creation LVT at the refurbished Uxbridge College Campus, Middlesex.
    Gerflor Creation LVT at the refurbished Uxbridge College Campus, Middlesex.
  • Gerflor Creation LVT at the refurbished Uxbridge College Campus, Middlesex.
    Gerflor Creation LVT at the refurbished Uxbridge College Campus, Middlesex.
123

For more information and technical support visit: https://www.gerflor.co.uk

01926 622600

contractuk@gerflor.com

Latest

Microsoft experiment placing data centre 117ft deep in the sea reduces server failures and proves highly energy efficient

Project Natick puts Microsoft data centre 117ft deep of Orkney Islands

The mixed-use conversion of a derelict site in Sevenoaks, by Paper Architecture with Bethan Watson, was overall winner of this year's RIBA Journal/Norbord Europe competition

Mixed-use conversion of derelict Victorian site in Sevenoaks

Reimagining existing structures by adding layers to their fabric was the theme of this year’s RIBA Journal/Norbord Europe competition

Reimagining existing structures by adding layers to their fabric was the theme of this year’s RIBA Journal/Norbord Europe competition

Light-touch refit of Brutalist civil-service building

A derelict Brutalist civil-service building in Stroud is given a light-touch refit by Harriet Stride

A Shetland coastal structure has been resurrected as a dwelling by Colin Sim of Malcolmson Architects

Shetland coastal structure resurrected as a dwelling